dimarts, 2 de març del 2010

Els vuit primers dies de cop de mà

"Un cop de mà amb el català" ja fa una setmana que funciona i estem contents de la rebuda que ha tingut. Fins avui, prop de cinquanta persones han sol·licitat els nostres serveis o bé han respost positivament al nostre oferiment. Algunes piulades que ens han recomanat públicament al twitter, així com alguns missatges directes en privat, ens fan creure que el servei resulta útil a moltes persones, cosa que ens esperona.

Recordem que el nostre servei es fa efectiu a través de l'usuari de twitter copdema. A través d'aquest usuari naveguem pels perfils i quan trobem piulades amb faltes ens fem seguidors de l'usuari que les comet. És la nostra manera de suggerir a aquella persona que el nostre servei li pot resultar útil. Si ens correspon, és a dir, si segueix el nostre perfil, li podrem enviar les propostes d'esmena a través de missatges directes. Si no ens segueix, no podrem fer-ho. "Un cop de mà amb el català" no farà públiques les errades. No emprem la modalitat de resposta sinó el missatge directe.

Si trobeu piulades amb faltes i voleu col·laborar amb nosaltres, suggeriu que es facin seguidors del nostre perfil.

Si us cal posar-vos en contacte amb nosaltres, tenim a la vostra disposició l'adreça electrònica uncopdemaambelcatala@gmail.com, però us advertim que de moment no fem assessorament lingüístic personalitzat, sinó que únicament corregim les vostres piulades.

Gràcies, doncs, per la bona acollida d'aquests primers vuit dies. Esperem poder arribar a més usuaris encara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada